In deze pdf kan u het huisdhoudelijk reglement van de Ouderraad nalezen.

Wil jij ook supporteren bij het collegegebeuren van je kinderen?

logo ouderraed

Een degelijke scholing en opvoeding voor onze kinderen vinden wij allemaal belangrijk.  Juist daarom kiezen we voor het Montfortcollege.
Maar als ouder kan je ook na die schoolkeuze een actieve rol blijven spelen. De oudervereniging biedt daartoe de mogelijkheid. Ze wil een representatieve vertegenwoordiging van de ouders vormen die supporteren rond het schoolgebeuren. Wij zijn een groep enthousiaste, geëngageerde ouders die willen participeren aan het schoolgebeuren. En zo ouders en school dichter bij elkaar brengen..

Wij groeperen alle supporterende ouders die willen participeren aan het schoolgebeuren. Niet hoe je supportert, maar dat je supportert is belangrijk. Onze groep vervoegen kan op veel verschillende wijzen : sommigen volgen de activiteiten op via de verslagen, anderen komen naar de ouderraad of participeren aan losse initiatieven in het schoolse reilen en zeilen.

Ouders komen met veel verschillende interesses naar de ouderraad : sommigen komen vooral om info te verzamelen over het schoolbeleid, anderen komen vooral om ouders en schoolteam te ontmoeten, of komen met kritische vragen, nog anderen willen vooral helpen. Dit maakt het juist erg boeiend. In onze groep wordt elke inbreng geapprecieerd, niets moet alles kan, ook al kom je vrijblijvend maar 1 keer.

Enkele ouders namen een voortrekkersrol op zich.

Ze engageren zich als ouder-voor-ouders.

Je vragen of suggesties zijn altijd welkom bij de volgende personen:

Generiek mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ann De Krock  Rotselaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0478 36 19 47
Ward Dewerchin  Rotselaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Frédéric Verkaeren  Wilsele Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 016 44 82 91
Marco Ringoet Rotselaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0473 205 302

Heb je interesse? Dan ben je meer dan welkom. Je krijgt steeds de nieuwste info over de school en onze activiteiten. Weet dat je op elk moment kan aansluiten bij onze groep.

Als je belangstelling hebt, neem dan zeker contact met onze ouderraad. Of kom gerust naar onze ouderraadvergadering(en). Dan kunnen we verkennen wat we samen kunnen doen.

0478 36 19 47
   
© Montfortcollege Rotselaar