Handboeken en werkboeken

De school verkoopt of verhuurt geen boeken, maar werkt daarvoor sinds 2014 samen met de firma IDDINK. Boeken die je maar één jaar nodig hebt, kan je daar huren, werkboeken en handboeken die je meerdere jaren gebruikt, kan je daar aankopen. Als je vóór woensdag 4 juli 2018 bestelt, wordt alles in de loop van de maand augustus bij je thuis geleverd. Is er niemand thuis, dan vind je een berichtje in je bus met het adres waar je alles kan afhalen, meestal bij één van de buren. De rekening krijg je ook rechtstreeks door IDDINK thuis gestuurd.

Was je hier al leerling, dan kreeg je als bijlage bij de vrijdagpost van 15 juni 2018 al een brief van Iddink  met de code voor het nieuwe schooljaar (ook op SOL). Je account blijft hetzelfde. Nieuwe leerlingen krijgen ook een brief met de code per post thuisbezorgd, of via de boekentas van broer of zus die hier nu al school lopen. Met die code kunnen ze bij de optie ‘bestellen’ hun persoonlijk account aanmaken. . Kreeg je die code niet vòòr 30 juni, mail dan subito presto naar sergeverstraeten@montfort.be. (4 juli, weet u nog)

De samenwerking met Iddink houdt geen verplichting voor jullie in. Wie dat verkiest, mag uiteraard ook alles zelf kopen. Huren zal bij de modale boekhandel wel moeilijk zijn.

De leesboeken houden we wel op school. Die vind je op het OLC zoals voorheen. Wie dit schooljaar geleende leesboeken niet terugbracht, komt op de zwarte lijst en mag volgend schooljaar zelf op zoek gaan.

De boekenlijsten kan je hier per jaar openklikken. En scroll dan door tot je de juiste studierichting vindt.