Ouders

Alle nuttige info op één plek

Ouderraad

Aangenaam!

Een degelijke scholing en opvoeding voor onze kinderen vinden wij allemaal belangrijk.  Juist daarom kiezen we voor het Montfortcollege.
Maar als ouder kan je ook na die schoolkeuze een actieve rol blijven spelen. De oudervereniging biedt daartoe de mogelijkheid. Ze wil een representatieve vertegenwoordiging van de ouders vormen die supporteren rond het schoolgebeuren. Wij zijn een groep enthousiaste, geëngageerde ouders die willen participeren aan het schoolgebeuren. En zo ouders en school dichter bij elkaar brengen..

Wij groeperen alle supporterende ouders die willen participeren aan het schoolgebeuren. Niet hoe je supportert, maar dat je supportert is belangrijk. Onze groep vervoegen kan op veel verschillende wijzen : sommigen volgen de activiteiten op via de verslagen, anderen komen naar de ouderraad of participeren aan losse initiatieven in het schoolse reilen en zeilen.

Ouders komen met veel verschillende interesses naar de ouderraad : sommigen komen vooral om info te verzamelen over het schoolbeleid, anderen komen vooral om ouders en schoolteam te ontmoeten, of komen met kritische vragen, nog anderen willen vooral helpen. Dit maakt het juist erg boeiend. In onze groep wordt elke inbreng geapprecieerd, niets moet alles kan, ook al kom je vrijblijvend maar 1 keer.