Inschrijven

HUIDIG SCHOOLJAAR

Als je in de loop van het schooljaar 2021-2022 graag zou inschrijven voor een studierichting op het Montfortcollege, dan stuur je een mail naar de pedagogisch directeur (bartschollen@montfort.be).

We nemen daarna zo snel mogelijk contact op.

SCHOOLJAAR 2022-2023

1ste jaar

Ben je ervan overtuigd dat je op 1 september 2022 wil starten in het Montfortcollege? Dan moet je je eerst aanmelden via de website ‘www.aanmelden.school’. De aanmeldperiode loopt van maandag 28 maart (14u.) tot en met maandag 25 april (14u.). Op 5 mei worden de plaatsen toegekend. Je kan definitief inschrijven van 9 mei tot 2 juni.
Belangrijk is dat kinderen die voorrang hebben (broers/zussen van huidige leerlingen – kinderen van personeelsleden) ook aanmelden via de website. 

Op 9 mei starten de vrije inschrijvingen. Inschrijven kan dan enkel als er nog vrije plaatsen zijn. Voor het schooljaar 2022-2023 voorzien we 184 plaatsen in het eerste jaar. 

Lees hier alles over het digitale aanmeldingssysteem ‘aanmelden.school’.

​Hogere jaren

Je kan op het Montfortcollege ook inschrijven voor een hoger jaar, onder voorbehoud dat er plaats is in de gewenste richting. We houden rekening met de volgorde van aanmelden om de plaatsen toe te kennen. 

Aanmelden kan via deze link van 16 mei (10u.) tot 3 juli (14u.). Daarna word je uitgenodigd voor een intakegesprek op 1 of 4 juli. Op 6 juli worden de plaatsen toegekend en brengen we je op de hoogte van het resultaat.
De link voor de aanmeldingen voor de hogere jaren zal in mei op onze homepagina geplaatst worden.

Aanmeldingen vanaf 4 juli kunnen enkel via mail naar de pedagogisch directeur (bartschollen@montfort.be).