top of page

INSCHRIJVEN
 

Eerste jaar: 1A

Voor het schooljaar 2024-2025 zal je je kind kunnen aanmelden via het digitaal aanmeldingssysteem ‘aanmelden.school’. De aanmeldingsperiode loopt van 25 maart 2024, 14u, tot en met 19 april 2024, 14u.


Broers en zussen van leerlingen en kinderen van personeelsleden behouden hun voorrang maar melden ook aan via het digitaal aanmeldingssysteem.
 

De communicatie over de toewijzing van de plaatsen gebeurt op 7 mei 2024.


Inschrijven kan van 14 mei 2024 tot en met 10 juni 2024. Op 14 mei 2024 starten de vrije inschrijvingen. Inschrijven kan dan enkel als er nog vrije plaatsen zijn. Voor het schooljaar 2024-2025 voorzien we 184 plaatsen in het eerste jaar.
 

Meer informatie over het digitale aanmeldingssysteem vind je op de website ‘aanmelden.school’.
 

Hogere jaren
 

Leerlingen die willen inschrijven voor het 2de tot het 6de jaar nodigen we steeds uit op een intakegesprek met een coördinator of zorgcoördinator. Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen en kunnen zorg- en andere noden besproken worden zodat de start van het nieuwe schooljaar in het Montfortcollege vlot kan verlopen. Deze intakegesprekken zijn steeds op afspraak en kunnen plaatsvinden tussen 13 mei en 2 juli. Je kan hiervoor een afspraak maken via deze link

Opgelet, dit intakegesprek biedt geen zekerheid dat er ook effectief plaats is in de gewenste studierichting. We proberen tijdens de klasverdeling rekening te houden met leerlingen die graag willen inschrijven in onze school, maar kunnen een plaats niet garanderen. Leerlingen die nu wel al op het Montfortcollege zitten, krijgen die garantie uiteraard wel.

Inschrijven gebeurt op 4 juli. Je maakt hiervoor een afspraak die de chronologie van inschrijven vastlegt. Dit kan vanaf 13 mei, 14 uur, via volgende link. Je krijgt dan van ons een uitnodiging met een tijdslot waarop je fysiek op school komt inschrijven.
 

Wil je na 4 juli nog inschrijven? Neem dan contact op met de pedagogisch directeur via e-mail: bartschollen@montfort.be.
 

Je kan definitief inschrijven indien:

  • ... er plaats is in de gekozen studierichting.

    • Als de studierichting volzet is, krijg je een nummer op de reservelijst.

    • Deze reservelijst blijft geldig tot de 5de lesdag van oktober.

  • ...je akkoord gaat met het pedagogische project en het schoolreglement van de school.

  • ...je het vereiste attest, het rapport en de identiteitskaart van je kind bij hebt.

bottom of page